1395/07/28 11:36 کامپوننت ارسال و دریافت اس ام اس (SMS) - کامپوننت - KylixSMS - Kylix
afshin160

 
با سلام .
با اجازه برادر و استاد عزیزم . آقای حاجی شریفی

امروز قصد دارم یه کامپونت برای ارسال و دریافت اس ام اس را به نام Kylix SMS معرفی کنم که زبان فارسی را هم ساپورت می کنه و خودم تو برنامه ای استفاده کردم و الان حدود 4 ساله زیر باره

لینک زیر حاوی دو فایل dll و یک فایل ocx می باشد . که باید در system32 , wow64 کپی و رجیستر بشود .

دانلود Kylix همراه سریال نامبر http://ioir.ir/FileManeger/Files/Zip/KylixSMS.zip

لازمه حالاکه حق کپی رایت را رعایت نمی کنیم (البته شرمنده ام ... خودم کمی خجالت کشیدم ) سایت سازنده را معرفی کنیم .
Kylixze
1395/08/05 13:3 نحوه رجیستر کردن کامپونت و اضافه کردن آن به فرم
afshin160

 
یا ابا صالح ادرکنی
باسلام و مدد از ایزد منان
وبا اجازه از استادبزرگوارم آقای حاجی شریفی.
در ابتدا لازم می دانم بگم این حقیر چیز زیادی بلد نیستم و در حد سواد خودم سعی در بالا بردن اطلاعات شما عزیزان دارم .
نحوه رجیستر کردن کامپونت و اضافه کردن آن به فرم
اول می بایست دو تا dll و یک ocx را در سیستم رجیستر کنید.این 3 قایل را در system32 و درصورت 65 بیتی بودن هم در system32 ,wow64 کپی کرده . اگر سیستم شما 32bit هست فقط این یکه کد را در CMD run as admin اجرا کنید :

C:\Windows\System32\regsvr32.exe C:\Windows\System32\AxInterop.KYLIXSMSLib.dll
C:\Windows\System32\regsvr32.exe C:\Windows\System32\Interop.KYLIXSMSLib.dll
C:\Windows\System32\regsvr32.exe C:\Windows\System32\KylixSMS.ocx
و اگر سیستم شما 64bit بود :
C:\Windows\System32\regsvr32.exe C:\Windows\System32\AxInterop.KYLIXSMSLib.dll
C:\Windows\System32\regsvr32.exe C:\Windows\System32\Interop.KYLIXSMSLib.dll
C:\Windows\System32\regsvr32.exe C:\Windows\System32\KylixSMS.ocx
و
C:\Windows\SysWoW64\regsvr32.exe C:\Windows\SysWoW64\AxInterop.KYLIXSMSLib.dll
C:\Windows\SysWoW64\regsvr32.exe C:\Windows\SysWoW64\Interop.KYLIXSMSLib.dll
C:\Windows\SysWoW64\regsvr32.exe C:\Windows\SysWoW64\KylixSMS.ocx

حال به برنامه رفته و این 3 فایل را کنار پروژه قرار میدهیم و 2 فایل AxInterop.KYLIXSMSLib.dll , Interop.KYLIXSMSLib.dll را به پروژه add reference می کنیم .
و برای اینکه به توانیم از فایل OCX استفاده کنیم می بایست این کامپونت را به برنامه اضافه کنیم .لذا از مسیر
toolbox\general\choose items \ com components\browse
فایل OCX را انتجاب کرده . حال کافیه این کامپونت را بکشیم و به فرم اضافه کنیم . !! حال شما به kylix را با تمام امکاناتش دارید . مبارکه ...
1395/08/05 13:57 نوع مودم (Modem) که با کامپوننت Kylix کار می کند !
afshin160

 
یا ابا صالح ادرکنی
باسلام و مدد از ایزد منان
بله . از عنوان درست متوجه شدید این کامپوننت با هر مودمی کار نمی کنه !!!!؟؟؟...
و شاید این یکی از نقاط ضعف این کامپوننت باشه .
نوع مودم (Modem) که با کامپوننت Kylix کار می کند .
من با برد شرکت siemens که فکر کنم چیپ آن TCI 35 بود اولین بار به جواب رسیدم ولی در حال حاضر در بازارپید انکردم .و فعلا دارم از wavecom استفاده می کنم که البته کمی گرونه حدودا در این زمان 240000 تومان هست .
ولی گویا دوستی روی مدلهای دیگه جواب گرفته .راستی بعضی از مدل های DLink هم جواب میده . درکل قبل از خرید حتما یه برنامه کوچک برای تست آماده کنید . و اول تست کنید بعد بخرید .
نکته مهم اینکه بتونید شماره مرکز ارسال اس ام اس را بیرون بکشید . که تویکی از دستورات kylix هست . و در ادامه یکسری از اونها را توضیح می دهم .
کلا اگه GSM Modem دارید یا دوستانتان دارن قرض بگیرید و امتحان کنید اگه جوب گرفتید .بعد برید همان مدل را تهیه کنید .

موفق و پیروز باشید .
1395/08/22 5:28 پروپرتی های لازم جهت کار با Kylix .
afshin160

 
با سلام , و عرض تسلیت از بابت اربیعن پیشرو

امیدوارم طاعات و عبادات شما مورد قبول حق قرار بگیره و من حقیر راهم دعا بکنید .

امروز تصمیم گرفتم پروپرتی ها لازم جهت ارسال SMS را توضیح بدهم .امیدوارم مورد استفاده شما عزیزان قرار بگیره

خوب اول از همه باید به یک نکته دقت کنید ... و اون اینه بعد اتصال هر GSM Modem ونصب درایور آن حتما یک یا چند پورت در قسمت Devicer Manager رزرو میشود.و می بایست باتست به دست آورید که کدام پورت GSM Modem برای sms به کار میره .

خوب حالا میریم سر set کردن پروپرتی ها .





axKylixSMS1.RegisterName= رجیسترنیم فایل را به صورت استرینگ قرار دهید
axKylixSMS1.RegisterCode = رجیسترکد فایل را به صورت استرینگ قرار دهید
axKylixSMS1.ConnectionMode =1 به صورت اینتیجر // Physical/Virtual COM=1 | 2=infrarerd | 3=Blutooth | 4=Usb
axKylixSMS1.ConnectionProtocol =1 به صورت اینتیجر // AtCommand=1 | 2=nokia FBUS | 3= Nokia MBUS
public static int Port_BaudRate = 115200;//9600
public static int Port_DataBits = 8;//8
public static string PortName=Com3

axKylixSMS1.ConnectionParameter = PortName+Port_BaudRate.tostring ()



if (axKylixSMS1.Connect() != 1)=false =====> یعنی کانکشن به مودم برقرار هست
double SendReference;
SendReference = axKylixSMS1.SendSMS( "متن پیام " , " شماره مقصد" )
if (SendReference < 1)=false ======> اس ام اس ارسال شده و در غیر این صورت ارسال نشده





موفق و سلامت باشید
1395/08/24 17:59
حاجی شریفی
مؤسس سایت
 
سلام
ممنون بابت اشتراگگذاری اطلاعات وتجربیات تان ...
چند سوالی برای خودم پیش آمد
نقل قول نوشته شده توسط: afshin160
...این کامپوننت با هر مودمی کار نمی کنه...

1) هیچ دستوری یا ویژگی خاص دیگری وجود ندارد که راحت تر بتوان متوجه شد مودم با این کامپونت سازگار است یا نه؟ یا حتما باید مودم را داشت و با برنامه ای بر اساس این کامپونت چک کرد؟ وببینیم کار میکند یا نه؟
2) آیا نسخه کامپونت شما، آخرین نسخه است؟ احتمال ندارد نسخه جدیدتری داشته باشم که مشکل فوق را نداشته باشد ولی بدلیل مشکلات کرک، شما استفاده نکرده باشید؟
3) نام این کامپونت را سالها شنیده بودم ولی کار نکردم، آدرس سایت گمانم درست است ولی چرا سایت اصلی خودشان باز نمیشود (دامنه برای فروش گذاشته شده) آدرس اشتباه است یا ...؟ اطلاعی ندارید؟!
1395/08/27 9:1
afshin160

 
نقل قول
) هیچ دستوری یا ویژگی خاص دیگری وجود ندارد که راحت تر بتوان متوجه شد مودم با این کامپونت سازگار است یا نه؟ یا حتما باید مودم را داشت و با برنامه ای بر اساس این کامپونت چک کرد؟ وببینیم کار میکند یا نه؟
2) آیا نسخه کامپونت شما، آخرین نسخه است؟ احتمال ندارد نسخه جدیدتری داشته باشم که مشکل فوق را نداشته باشد ولی بدلیل مشکلات کرک، شما استفاده نکرده باشید؟
3) نام این کامپونت را سالها شنیده بودم ولی کار نکردم، آدرس سایت گمانم درست است ولی چرا سایت اصلی خودشان باز نمیشود (دامنه برای فروش گذاشته شده) آدرس اشتباه است یا ...؟ اطلاعی ندارید؟!


با سلام خدمت استاد عزیزم .
سعی می کنم در حد دانسته هایم پاسخ بدهم .
1- تا جایی کی من پیگیری کرده ام . خیر . یعنی باید دستگاه باشد و امتحان کرد . البته جایی فکر کنم سایت برنامه نویس بود که دوستی به صورت تجربی نام و مدل های اون روز بازار را که چک کرده بود و از آنهایی که جواب گرفته بود لیستی ارائه کردن که اون هم یه تجربه شخصی بود و نمی تونست معیار درستی باشد . حال آنکه اون مدلها شاید الان در بازار نباشه .

اما نکته بسیار مهم و با اهمیت اینه که دوستان می توانید با وقت گذاشتن خودشون از طریق دستورات ATCommand با هر مودمی که درایور آن را دارن اس ام اس ارسال و در یافت کنند .
که البته من به کمک دوست و برادر عزیزم ... (البته جا داره از این دوستم تشکر کنم و نام ایشون را بیارم ولی چون نمی دونم اجازه دارم یا نه فعلا صرف نظر می کنم ) تا جای خیلی خوبی برای ارسال و دریافت با دستورات ATCommand این کار را انجام دادیم ولی متاسفانه بخاطر ذیق وقت قسمت دریافت نصفه کاره ماند و به پایان نرسید . که انشا الله قصد دارم اگر فرصتی شد! .. حتما اون پروژه را به اتمام برسانم . واقعا پروژه عالی بودو وقت بسیار زیادی را از منو دوستم گرفت
و باید بگم تقریبا 90% برنامه های موجود در بازار همه دارن از کامپوننت استفاده می کنند و تا حالا فقط یک برنامه دیده ام که دوستی خودش بدونه استفاده از کامپوننت این کار رو انجام داده بود .


2- خیر شنیده ام نسخه 6 ان هم آمده ولی متاسفانه من نتونستم گیر بیارم .و تقریبا تمام کسانی که دارن از این کامپوننت استفاده می کنند. همین نسخه را دارن .
3- بله درسته . گمانم این شرکت دیکه ساپورت نمی کنه و دست از ادامه کار این کامپوننت کشیده . !!!...

سلامت و تن درست باشید استاد .